Forum Time?

This forum is for general dicussion about the site. Feature requests, problem, concerns, whatever. Sound off.

Forum Time?

Postby Shadow Shack » Thu Jul 10, 2008 6:17 am

I have my board pref set to UST -8 hours (pacific) but when reading/posting the time displayed is +19 hours...it's about 3:00am as of this posting and the board shows 10:00pm
Forever Three Hoverfans

Image
User avatar
Shadow Shack
Station Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 02, 2008 11:25 pm
Location: Volturnian Desert (LV, NV)

Re: Forum Time?

Postby Admin » Thu Jul 10, 2008 6:17 am

That was wierd. The clock on the computer got way out of sync. It is supposed to by syncronized to a time server but obviously it isn't working quite right. It's fixed now.
Admin
Site Admin
 
Posts: 25
Joined: Thu Apr 03, 2008 4:25 pm

Re: Forum Time?

Postby Shadow Shack » Thu Jul 10, 2008 9:21 pm

Still seems to be off...it's thursday evening and the time says friday morning.
Forever Three Hoverfans

Image
User avatar
Shadow Shack
Station Master
 
Posts: 484
Joined: Wed Jul 02, 2008 11:25 pm
Location: Volturnian Desert (LV, NV)

Re: Forum Time?

Postby Terl Obar » Thu Jul 10, 2008 10:45 pm

Okay, I really think I fixed it this time. Turns out there was a bit of a bug with VMWare and the virtual machine clocks running fast. I had to make a change to the config file and restart the server but it seems to be stable now. If anything it might be running just a tad slow now. For some reason the time protocol daemon doesn't seem to be working correctly. Something else for me to look into.
The Laws of Physics will be enforced.
User avatar
Terl Obar
Fleet Commander
 
Posts: 607
Joined: Thu Apr 03, 2008 4:40 pm
Location: Obar Enterprises HQ, Pale Station

Re: Forum Time?

Postby parriah » Thu Mar 05, 2009 3:43 pm

Terl, for some reason I cannot post to the Wingcommcnder game much as I want to! :cry:
Br549
FIAWOL
TANSTAAFL
User avatar
parriah
Frontiersman
 
Posts: 3
Joined: Fri Aug 08, 2008 12:57 pm


Return to General Site Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron
Fatal: Not able to open ./cache/data_global.php