Adidas Pod S3.1 Triple White

Announcements about new releases, updates, etc.

Moderator: Terl Obar

Adidas Pod S3.1 Triple White

Postby y3k3zqrt » Wed Nov 20, 2019 12:51 am

Image


Skor Adidas Nya, BAPE och Neighborhood kommer att samarbeta igen, men den här gången på POD S3.1-silhuetten. Denna utgåva av adidas POD-S3.1 kommer i en svart och grå överdel täckt i kamouflagetryck med signatur-apa och jolly-roger-logotyper. BAPEs signaturhajmaskot verkar inte i sidosidorna kompletterade med dubbla märkta hälflikar ovanpå Boost-dämpning i hälen.


Detta nya erbjudande har ett Skor Adidas Grön liknande färgschema. Den har en svart stickad överdel markerad med turkos, orange och solröd kontrasterande accenter. Avslutande av designen är grå detaljer på öglor och mellansula samtidigt som de har sin signatur Boost-dämpning i hälen.


Dessa nya Skor Adidas Herr: er kräver en ljus "Shock Red" för sin stickade överdel och har perforeringar runt toeboxen, midfoten och hälen för en andningsbar stil som troligen känns lika bra som den ser ut. En tonad tre-remsa mittfotsgrafik och små vita texthittar ger kontrast, medan en tvådelad vit mellansula - Boost i hälen, EVA-skum på framfoten - hålls samman av en mjölkig medan midfotsplast.


Släpp i slutet av månaden, här är en officiell titt på Adidas Pod S3.1 Triple White. Denna nya färgväg av modellen ses och vaggar ett Shock Red och Cloud White-färgschema. Detaljer om skon inkluderar den stickade övre, svetsade märket Three Stripes på sidopanelerna och en Boost-injicerad häl kompletterar utseendet.


https://www.rea-skor.com/
y3k3zqrt
Frontiersman
 
Posts: 3
Joined: Wed Nov 20, 2019 12:33 am

Return to Release Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron