adidas samba deep hue

Announcements about new releases, updates, etc.

Moderator: Terl Obar

adidas samba deep hue

Postby uhhklotf » Wed Mar 18, 2020 9:05 pm

Image
adidas sko mænd 2020 Når det kommer til fodbold indendørs fodtøj, er der ingen sko mere ikoniske end adidas Samba. Siden den første frigivelse tilbage i 1950'erne har Samba overskredet banen for at blive et gadestilikon - elsket verden over af et utal af forskellige subkulturer for sit legendariske look. Samba har også modtaget mange specielle samarbejdspartner gennem årene, og det nyeste brand til at tilføje deres specielle udsmykninger til Three Stripes-klassikeren er Tokyo's Have A Good Time.

adidas sko dame grøn Samarbejdspartnerne har valgt at lade det tidløse design gøre det meste af det at tale, da der bruges et sort kænguralæder til det øverste, som derefter indeholder yderligere klassiske detaljer som signaturhvide striber, guldstemplet branding og en gennemsigtig gummisål. Særlige detaljer ankommer derefter på lædertungen - som har et stort Have A Good Time-tryk - og lædersokkelinen, der kan prale af en all-version af det samme logo fra tungen. Skoene er også ledsaget af samarbejdende beklædning, som en vendbar track top, vendbare sporbukser og en klassisk Trefoil logo shirt tilføjer yderligere til den specielle kapselkollektion.

adidas sko hvid sort Døbt "48-timers pakke", sidste års samarbejde mellem adidas Originals og Oyster Holdings, så en række rejseinspireret atletisk tøj. De to etiketter er kommet sammen igen for et andet projekt, der er konceptualiseret omkring ideen om rejse. Resultatet er tre pulserende iterationer af co-branded Samba OG'er.

adidas samba deep hue Adidas Originals x Oyster Holdings-kapsel er titlen "World Traveller's Cup" og omfatter tre farvefarver malet i rød, gul og blå. Overdelen er konstrueret med tekstureret fuldkornsskind og inkluderer en udvidet tunge, der har adidas 'trefoil-logo pyntet i guldbeklædning bag en klode. Logoet er også stemplet på hælen over Oyster Holdings 'logo-motiv, der er placeret nedenfor. Tre striber branding vises i hvidt langs sidevæggene komplet med skinnende "SAMBA" bogstaver ved siden af. En forstærket tåkappe og tynd beige tyggegummisål afrunder den klassiske silhuet.

https://www.andksko.com/
uhhklotf
Frontiersman
 
Posts: 3
Joined: Wed Mar 18, 2020 8:46 pm

Return to Release Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron